Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Kapısı Kolu aşağı harbi itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü Dal binasında kullanılır. Korku anında ihtiyaç duyulan bu aparat oldukça işlevsel ve doğru dürüst olmalıdır.

Bu doğrultuda mevki de bakım veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine mutabık bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet kösteklemek için örutubet taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına illet olan esir dürüstışını keser ve insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlar.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa bileğmeseleebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten henüz koca mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık yapıyor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli sınır ise acıe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil acıe dayanıklıdır.

Peki yangına dayanıklı ahşap kapı ne kadar süre alevlerin ve esrarın yayılmasını engelliyor?

Dışarıdan duhule müsait bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli ancak yangın takkadak içeriden açılmalıdır (Antipanik cümle), dâhileride kullanılacaksa antipanik pas sistemine hatır bakılırsa lüzumlu bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi sıfır kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın takkadak açılmamaktadır.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bapların resen kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan Yangın çıkış kapısı istanbul bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden binalmalı, kolaylıkla ve hariçya selim açılmalıdır.

Yangın merdivenleri bünyelırken hoşgörülüliği konutlarda 80cm, topluma celi strüktürlarda 120cm, mualla katlı daire binalarında 90cm hoşgörülüliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları oylumluliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Report this wiki page